Ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του αστράγαλο στην προπόνηση της Τρίτης. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο Λούκα Βιλντόζα στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση που έκανε ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (12/9). Ο Αργεντίνος γκαρντ «γύρισε» το δεξί του αστράγαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, δίχως να υπάρχει αυτή τη στιγμή εκτιμώμενο διάστημα απουσίας.

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος Μήτογλου πλησιάζει στην επιστροφή του, αφού ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε πριν αρχίσει το Mundobasket 2023, στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, χωρίς να έχει επαφές. Πάντως οι εξετάσεις του είναι «καθαρές».

Τέλος, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε και για την απουσία των Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις από την προπόνηση της Tετάρτης, καθώς οι δυο τους θα βρεθούν στη Βαρκελώνη, για να εκπληρώσουν υποχρεώσεις της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλα τουρνουά. Αρχικά αυτό της Ρόδου με την ονομασία «Νίκος Γκάλης». Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη (15/9) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας (17/9).

Στη συνέχεια, το αγωνιστικό σκηνικό θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ με τη διεξαγωγή του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο κάλεσμα του «τριφυλλιού« ανταποκρίθηκαν οι Παρτίζαν, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές.



gazzeta.gr