Το Gazzetta ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Βιέννη και σας βάζει στο κλίμα της «πράσινης» πτήσης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Εδώ και λίγα λεπτά η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται επί αυστριακού εδάφους, εκεί όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα «χτίσει» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Bad Erlach. Το Gazzetta βρίσκεται δίπλα στο Τριφύλλι χάρη στην υποστήριξη της Novibet και σας βάζει στο κλίμα της πτήσης των «πρασίνων» προς την Βιέννη.

*Κατά την διάρκεια της αναμονής για την επιβίβαση, ένας ταξιδιώτης πλησίασε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του ζήτησε να βγουν μια φωτογραφία. Ο Σέρβος προπονητής δεν αρνήθηκε και τότε ο ταξιδιώτης του είπε «δεν θα βρεις ποια ομάδα υποστηρίζω».

Ο έμπειρος κόουτς την… ψιλιάστηκε, κατάλαβε πως πρόκειται για φίλο του Ηρακλή και τότε εκείνος άρχισε να αποθεώνει τον Ιβάν, τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες όσο για την καριέρα του στον «γηραιό» ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα θυμήθηκε και ένα υπέροχο γκολ του Γιοβάνοβιτς με λόμπα από μακρινή απόσταση.

Κάρλος Ζέκα μετά από έξι ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στις αποστολές του Παναθηναϊκού και στη μεγαλύτερη διάρκεια της πτήσης προτίμησε να διαβάσει ένα βιβλίο στα πορτογαλικά με τίτλο «οδηγός της επιτυχίας».

*Aπό την άλλη, ο Μπερνάρντ που έκανε εμφάνιση με τρέντι καπέλο… καταβρόχθισε τουλάχιστον δύο επεισόδια από την επική σειρά «The Last Kingdom».

*Γνωστός για το κόλλημα του με τα βιντεοπαιχνίδια πολεμικής δράσης, ο Χουάνκαρ παρακολούθησε μία πολεμική ταινία στο Netflix, το «Τάιλερ Ρέικ 2, η φυγάδευση».

*Στις περισσότερες πτήσεις του Παναθηναϊκού πέρσι γινόταν… μάχη στο γνωστό επιτραπέζιο «Γκρινιάρης» με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη, Κουρμπέλη, Σάρλια και Βέρμπιτς. Η φυγή του αρχηγού και του Κροάτη στόπερ αλλά και ο ερχομός του Σλοβένου την Τρίτη στην Αυστρία, χάλασαν αυτή την τετράδα και τα ανάλογα στοιχήματα που έμπαιναν στον αέρα.

*Την αγορά ενός βιβλίου προτίμησε ο Γιάννης Κότσιρας πριν την επιβίβαση ενώ Παλάσιος και Μαντσίνι έκαναν τα ψώνια τους στις κολόνιες.

*Μπιλάλ και Τρουιγιέ ήταν αρκετή ώρα μαζί, με τον Αιγύπτιο φορ να ταιριάζει περισσότερο με τον Γάλλο μέσο, καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα. Ο Μπιλάλ, εξάλλου, έχει μεγαλώσει στη Γαλλία.

*Από την στιγμή που η πτήση παρείχε wifi, δεν έμειναν και ασχολίαστα τα αποτελέσματα των εκλογών από τους Έλληνες της αποστολής.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ένα από τα νέα πρόσωπα αυτού του ταξιδιού, θύμισε κάτι από τον παλαίμαχο πορτιέρε του Παναθηναϊκού, τον Λουκ Στιλ. Κάτι το ύψος, κάτι το σουλούπι, έφερε στο μυαλό τον Άγγλο κίπερ.

*Όλοι οι ξένοι διεθνείς θα έχουν ενσωματωθεί μέχρι την Τρίτη, με εξαίρεση τον Τζούρισιτς που θα μεταβεί στο Μπαντ Έρλαχ την Πέμπτη. Στη πρώτη κατηγορία ανήκει και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του.



gazzeta.gr