Οι αναγνώστες του Gazzetta αποφάσισαν μέσα μία από μία ενδεκάδα επιλογών για την καλύτερη φανέλα που έχει φορέσει ο Παναθηναϊκός.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για τη σεζόν 2023-2024 το Gazzetta κάλεσε τους αναγνώστες του να επιλέξουν την καλύτερη εμφάνιση που έχει φορέσει ποτέ το «τριφύλλι» κατά τη γνώμη τους μέσα από μία ενδεκάδα επιλογών.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας νικήτρια φανέλα αναδείχθηκε με ποσοστό 34% εκείνη που φορούσε η ομάδα την διετία 2008-2010, η οποία είχε δημιουργηθεί για τα 100 χρόνια του συλλόγου και με την οποία το «τριφύλλι» κέρδισε νταμπλ μετά από έξι χρόνια.

Στην δεύτερη θέση ακολούθησε η εμφάνιση της σεζόν 1995-1996 με ποσοστό 16%, η πρώτη από τις δύο επιλογές που υπήρχαν από κείνη τη σεζόν, μία χρονιά που σημαδεύτηκε με τεράστιες επιτυχίες εντός κι εκτός συνόρων οπότε εύλογα έχει αφήσει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις στις μνήνες των «πρασίνων».

Στην τρίτη θέση, με μικρή απόσταση από την δεύτερη και ποσοστό 14%, ήταν εκείνη του Γουέμπλεϊ, που ακόμα και τόσα χρόνια μετά συνεχίζει να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού.



gazzeta.gr