Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ενημέρωση αναφορικά με τα εισιτήρια του Game 4 με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (08/06) ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό, κάτι που έφερε τις δύο ομάδες σε… κατάσταση τέταρτου ματς.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα “χρυσά χαρτάκια” για το Game 4 του ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (15/06), ενώ επεσήμανε και τις σχετικές λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της τελικής φάσης των Playoffs του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15/6 (21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης»

gazzeta.gr