Ο Αλέξης Αλεξάκης του Περιστερίου κατέκτησε τον τίτλο με την ομάδα του στο Πανελλήνιο Παίδων και το βραβείο του MVP, με τον Εμμανουήλ Μουτάφη της ΔΕΚΑ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ.

Το Περιστέρι ήταν ο θριαμβευτής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων στα Τρίκαλα. Μετά και την εμφατική επικράτηση στον τελικό επί του Ολυμπιακού, οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας δεύτερους τους «ερυθρολεύκους».

Την τρίτη θέση πήρε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε αντίστοιχα στον μικρό τελικό του Προμηθέα. Η ΔΕΚΑ ακολούθησε στην πέμπτη θέση μετά τη νίκη της επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων, με το Ηράκλειο να επικρατεί του ΚΑΟΧ και να φτάνει στην 7η θέση.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Μουτάφης της ΔΕΚΑ με 125 πόντους. Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Αλέξης Αλεξάκης του Περιστερίου. Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι: Αλέξης Αλεξάκης (Περιστέρι), Εμμανουήλ Μουτάφης (ΔΕΚΑ), Ευστράτιος Παπασταύρου (Ολυμπιακός), Φοίβος Καραθανάσης (Περιστέρι), Χρήστος Γεώργας (Παναθηναϊκός).

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας στο Πανελλήνιο Παίδων



gazzeta.gr