ΠΑΟΚ και Βαγγέλης Μαργαρίτης συμφώνησαν για το… αυτονόητο καθώς ο πολύπειρος φόργουορντ θα αγωνιστεί στον Δικέφαλο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία θεωρούταν δεδομένη από τη στιγμή που ο 40χρονος φόργουορντ αποφάσισε να αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά. Τα υπόλοιπα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 11η χρονιά καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου. «Ο αρχηγός είναι εδώ. Και θα είναι μαζί μας για μία ακόμη χρονιά! Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2023-24. Για 11η χρονιά στα ασπρόμαυρα!!

Ρέκορντμαν συμμετοχών με τον ΠΑΟΚ, τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει αγωνιστεί περισσότερες σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη εδώ και 40 περίπου χρόνια. Και το κοντέρ θα συνεχίσει να καταγράφει όλους εκείνους τους αριθμούς που συνιστούν ιστορικές επιδόσεις! Πρωτίστως όμως, με την μεστή και ουσιώδη παρουσία του εντός και εκτός παρκέ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα συνεχίσει να είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν! Θα αποτελεί ταυτόχρονα και το καλύτερο παράδειγμα για όλους τους αθλητές και όχι μόνο του ΠΑΟΚ», έγραψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ανακοίνωσή της.

gazzeta.gr