Ποιος να παρηγορήσει αυτές τις δύο μητέρες που βλέπουν τον δολοφόνο τους να συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του, όταν εκείνες αποχωρίστηκαν μία για πάντα τα παιδιά τους.

«Σκότωσε δύο παιδιά. 19 και 20 ετών. Δεν σκότωσε γατιά. Κάνει τη ζωή του. Πού είναι η Δικαιοσύνη;», λένε.

«Δεν μπορώ να κοιμάμαι και τα παιδιά μου να τα έχει σκοτώσει».

Ο 30χρονος οδηγός που φαίνεται να ευθύνεται για τον θάνατο τον δύο νεαρών αγοριών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ενεπλάκη σε ένα ακόμα τροχαίο, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο, με τραυματία έναν νεαρό ντελιβερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος οδηγούσε ενώ του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα και χτύπησε μηχανή βγαίνοντας από πάρκινγκ καταστήματος, με τον ντελίβερι να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για χειρουργείο στα άκρα.

Οι οργή τους ξεχειλίζει. Η μητέρα του 19χρονου Γιάννη ξεσπάει αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS για τον άδικο χαμό του γιου της. Η πληγή αυτή θα παραμείνει για πάντα ανοιχτή.

«Θέλω τον γιο μου, μου λείπει το παιδάκι μου», είπε η μητέρα θύματος.

Με τη μητέρα του 20χρονου Γιώργου έχουν γίνει μία οικογένεια. Προσπαθούν να πάρουν δύναμη η μία από την άλλη, ξέρουν ότι τα παιδιά τους δεν γυρίζουν.

«Θα φέρω το παιδί μου πίσω; Όχι, δεν το φέρνω. Το δεν θα γυρίσουν πίσω είναι που θα με στοιχειώνει μία ζωή μέσα μου».

Τα δύο νεαρά παιδιά ήταν φίλοι αδελφικοί. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

«Όπως στρίβουν τώρα τα αμάξια έτσι ακριβώς περνάει το κόκκινο, δεν σταματάει καθόλου, και αφού το πέρασε σταμάτησε. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να τον αποφύγουν με τίποτα».

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης δείχνει τη μηχανή των παιδιών να κινείται με πράσινο φανάρι και ένα αυτοκίνητο να τους κόβει την πορεία επιχειρώντας να περάσει απέναντι.

«Θα σου πω εγώ τι πιστεύω. Τον είδαν από μακριά, πατήσανε φρένο, τους πέταξε το φρένο τη μηχανή».

Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε παράνομα με κόκκινο φανάρι, με τον φάκελο της υπόθεσης να παραμένει ανοιχτός και τον κατηγορούμενο να μένει ελεύθερος μέχρι το δικαστήριο.

«Εμείς είμαστε στα μαύρα και ο άλλος κάνει δημόσιες σχέσεις. Θέλω να δικαιωθούν οι ψυχές των παιδιών μου».

Δικαίωση. Με αυτή τη λέξη ζουν και αναπνέουν και οι δύο οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Να δουν τον άνθρωπο που στέρησε της ζωή των παιδιών τους μέσα στη φυλακή.megatv.com