Μετά την ήττα από την Ίντερ στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μίλαν δείχνει με το δάχτυλο προς την κατεύθυνση του Ισπανού ρέφερι Χιλ Μανθάνο.

Πικρή γεύση έχει ο Στέφανο Πιόλι μετά την εντός έδρας ήττα της Μίλαν από την Ίντερ (0-2) στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League που διεξήχθη στο Σαν Σίρο το βράδυ της Τετάρτης (10/05). Απογοητευμένος από το κακό αποτέλεσμα τα έβαλε με τον διαιτητή του αγώνα τον Ισπανό Χιλ Μανθάνο. Ερωτηθείς γιατί είχε νεύρα με τον ρέφερι της αναμέτρησης τόνισε πως: «Οι λόγοι για τους οποίους στο τέλος θύμωσα με τον διαιτητή; Γιατί σε πολλές περιπτώσεις τον είδα να χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και σταθμά», απάντησε ο προπονητής των ροσονέρι στα μικρόφωνα του «Prime Video».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο επί του θέματος και προχώρησε στην ανάλυση της απόδοσης της ομάδας του: «Η Ίντερ έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Λυπούμαστε γιατί θέλαμε άλλη απόδοση και άλλο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό γιατί οι αγώνες μπορούν να αλλάξουν. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι».



gazzeta.gr