Η 35η αγωνιστική της Premier League ανακάτεψε την τράπουλα στις πρώτες θέσεις και το Gazzetta παρουσιάζει τα δεδομένα στην κούρσα της κορυφής τρεις «στροφές» πριν από το φινάλε.

Καθώς η κούρσα για τον πρωταθλητή στην Premier League βαίνει προς την τελική της ευθεία, κάθε αγωνιστική φροντίζει να ανακατεύει την τράπουλα και να αλλάζει τα δεδομένα.

Στο τελευταίο αγωνιστικό διήμερο για παράδειγμα Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασαν τα εμπόδια και απέκτησαν πλεονέκτημα απέναντι στη Λίβερπουλ, η οποία κόλλησε στο 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ κι έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Την ίδια στιγμή η νίκη της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου εξασφάλισε πως θα παραμείνει στην πρώτη θέση για μια ακόμα αγωνιστική, όμως η Σίτι συνέχισε την καταδίωξη από το -1 μετά το «διπλό» στο «City Ground» και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο.

Είναι πασιφανές πως ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν. Ποιο είναι όμως το πρόγραμμα και οι αντίπαλοι των τριών διεκδικητών που θα κρίνουν τη στέψη στην Premier League; Το Gazzetta παρουσιάζει καλεντάρι και βαθμολογία, καθώς η κούρσα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία.

Το πρόγραμμα της Άρσεναλ:

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ (4/5)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (12/5)
Άρσεναλ – Έβερτον (19/5)

Το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι:

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς (4/5)
Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (11/5)
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (14/5)
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (19/5)

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ:

Λίβερπουλ – Τότεναμ (5/5)
Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (13/5)
Λίβερπουλ – Γουλβς (19/5)

H βαθμολογία της Premier League



gazzeta.gr