Αρκετά τυχεροί όσοι βρέθηκαν στα προπονητικά courts του Caja Magica το μεσημέρι της Τετάρτης, στην πρεμιέρα του ανδρικού ταμπλό στη Μαδρίτη καθώς οι δύο κορυφαίοι Ισπανοί τενίστες, Ράφαελ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ, προπονήθηκαν σε διπλανά courts.

Όπως ήταν λογικό, εκατοντάδες φίλαθλοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση του κορυφαίου Ισπανού όλων των εποχών και του δις υπερασπιστή του τίτλου στο Madrid Open, από το να δουν αγώνες για τον 1ο γύρο της Masters διοργάνωσης.

Οι δύο συμπατριώτες, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μια σύντομη χειραψία και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα τους στη Μαδρίτη.

 

 

Ο Ράφαελ Ναδάλ ρίχνεται την Πέμπτη στη μάχη, αντιμετωπίζοντας στο Manolo Santana τον 16χρονο Αμερικανό, Ντάργουιν Μπλαντς ενώ ο Αλκαράθ έμαθε τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας τον Αλεξάντερ Σεφτσένκο.

Ο 37χρονος Ισπανός, φάνηκε κουρασμένος κατά τη διάρκεια της προπόνηση και μένει να δούμε πόσο έτοιμος είναι για την επιστροφή του στη Μαδρίτη, μετά από δύο χρόνια.

Αυτό είναι μόλις το τρίτο τουρνουά του Ράφα τη φετινή σεζόν, μετά το Μπρισμπέιν και τη Βαρκελώνη την προηγούμενη εβδομάδα όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Άλεξ ντε Μινόρ.

 

 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

 





tennis24.gr