Μπορεί να προερχόταν από δύο σερί τίτλου σε ισάριθμα τουρνουά ATP Challenger, ωστόσο ο Άντι Μάρεϊ στην πρεμιέρα του στο Λονδίνο κατάφερε να πάρει μόλις 4 games απέναντι στον εξαιρετικό Άλεξ ντε Μινόρ με τον Αυστραλό να επικρατεί με 6-3, 6-2 σε 86 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Cinch Championships. 

Ο πολυνίκης του τουρνουά Μάρεϊ (5 τίτλοι) βρέθηκε σε τραγική μέρα έχοντας 68% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (19/28) και μόλις 29% (7/24) πίσω από το δεύτερο, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε μια από τις συνολικά 3 ευκαιρίες για break (όλες στο 2ο game του 1ου set).

Από την άλλη ο ντε Μινόρ μετά από το δύσκολο hold στο πρώτο του service-game με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, στη συνέχεια μετέτρεψε το 2-2 σε 6-2 κατακτώντας το πρώτο set σπάζοντας δις το service του Μάρεϊ. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Αυστραλό, ο οποίος έκανε το 1-1, 6-1 κατακτώντας τα τελευταία 5 games της αναμέτρησης παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” του τουρνουά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτμσαν που την Δευτέρα κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-2, 6-4. 

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

tennis24.gr