O Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Φραντσίσκο Σερούντολο επικρατώντας με 6-3, 7-5 μετά από 1,5 ώρα παιχνίδι παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Queen’s για πρώτη φορά μετά το 2017.

Ο μοναδικός πρώην πρωταθλητής (2014) πλέον που έχει μείνει στο ταμπλό, έφτασε τις 20 νίκες φέτος (20-11), αλλά και την 19η στην καριέρα του στο τουρνουά (19-11), κερδίζοντας τον Σερούντολο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Ο 32χρονος χρειάστηκε να σπάσει 3 φορές το service του Σερούντολο, μια στο 1ο set και άλλες δύο στο 2ο ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση παραχωρώντας μόλις 9 πόντους (35/44) πίσω από το πρώτο service. 

Το πρώτο break για τον Βούλγαρο ήρθε την κατάλληλη στιγμή (5-3) καθώς στη συνέχεια πήρε τις μπάλες στα χέρια και με love game έκλεισε το set κάνοντας το 1-0. Στο 2ο set τα games “γέμισαν’ από τους δύο τενίστες με τον Σερούντολο να απαντάει στο break του Ντιμιτρόφ (2-1), ισοφαρίζοντας σε 3-3. 

Όπως και στο 1ο set, έτσι και στο 2ο ο Ντιμιτρόφ “χτύπησε” και πάλι στο τέλος βρίσκοντας break στο 11ο game (6-5) και στη συνέχεια με ένα εύκολο hold σφράγισε την επιστροφή του στα προημιτελικά του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ. 

Προημιτελικά – Παρασκευή 22 Ιουνίου

  • Άλεξ ντε Μινόρ (Αυστραλία) – Αντριάν Μαναρινό (Γαλλία)
  • Λορέντζο Μουζέτι (Ιταλία) – Χόλγκερ Ρούνε (Δανία)
  • Σεμπάστιαν Κόρντα (ΗΠΑ) – Κάμερον Νόρι (Μ. Βρετανία)
  • Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία)

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)




tennis24.gr