Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στην τιτανομαχία του πρώτου, χρονικά, ημιτελικού του Roland Garros σε μια αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Philippe Chatrier την Παρασκευή στις 15:45 GR-Eurosport.

Αλκαράθ και Τζόκοβιτς θα αναμετρηθούν για 2η φορά στην καριέρα τους μετά το περσινό Madrid Open, πάλι σε ημιτελικό και πάλι σε χωμάτινη επιφάνεια, όπου ο Ισπανός είχε βγει νικητής κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή επικρατώντας με 6-7(5), 7-5, 7-6(5).

Αμέσως μετά, περίπου στις 18:30 GR-Eurosport θα ακολουθήσει ο 2ος ημιτελικός με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον Κάσπερ Ρουντ. Αυτή θα είναι η 5η μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γερμανό να έχει το προβάδισμα (3-1), η 1η σε χωμάτινη επιφάνεια, αλλά και η 1η που δεν θα είναι σε προημιτελική φάση…

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει και τους δύο ημιτελικούς στα διπλά των γυναικών, τα οποία θα ανοίξουν και την αυλαία στο κεντρικό court. Στον πρώτο ημιτελικό Τάουνσεντ και Φερνάντεζ και παίξούν κόντρα στις Πεγκούλα και Γκοφ (12:00 GR-Eurosport) ενώ αμέσως μετά θα παίξουν οι Μελιχάρ-Μαρτίνεζ και Πέρεζ απέναντι στις Σιέχ και Γουάνγκ. 

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)




tennis24.gr