Ένα ιδιαίτερο φινάλε είχε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τέιλορ Φριτς και Αρθούρ Ρίντερκνες, καθώς ο Αμερικανός, λίγο μετά το κερδισμένο match point του, πανηγύρισε τη νίκη του ζητώντας από τον κόσμο να σωπάσει με μία χαρακτηριστική, ανά τα χρόνια, χειρονομία, κάτι που προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες.

Ο No8 του κόσμου δεν είχε τον κόσμο με το μέρος του χθες, κάτι που είναι απολύτως λογικό όταν παίζει κόντρα σε παίκτη που αγωνίζεται στη χώρα του και μπροστά στους συμπατριώτες του, αλλά από ότι φαίνεται το πήρε προσωπικά ο Φριτς, και επί της ουσίας ξέσπασε μ’ αυτόν τον πανηγυρισμό, που δύσκολα θα ξεχαστεί από το Γαλλικό κοινό.

Οι αποδοκιμασίες, φυσικά, συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια των on court δηλώσεων του Αμερικανού, που ξανά ζήτησε από τον κόσμο στις κερκίδες να σωπάσει. Ο supervision ζήτησε ψυχραιμία από τους φιλάθλους, ο έντονος θόρυβος συνεχίστηκε, και οι δηλώσεις δεν ολοκληρώθηκαν, με τον Φριτς απλώς να λέει στο μικρόφωνο “Σας αγαπώ παιδιά!”.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Φριτς πήρε τη νίκη κόντρα στον 27χρονο Γάλλο με 2-6, 6-4, 6-3, 6-4, και θα αντιμετωπίσει τον Φρανσίσκο Σερούντολο, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Grand Slam της Γαλλικής πρωτεύουσας.

 


tennis24.gr