Εύκολα προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros ο Κάσπερ Ρουντ, καθώς επικράτησε του Ελίας Ίμερ με 6-4, 6-3, 6-2, μέσα σε 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα, και έκανε μία ιδανική αρχή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παρίσι.

Ο No4 του κόσμου έφτασε δίκαια στη νίκη, κατακτώντας το πρώτο set έχοντας διατηρήσει το απόλυτο από το service του, στο 2ο μέρος έκανε τρεις φορές break στον Σουηδό αντίπαλό του, ενώ στο στο 3ο και τελευταίο set χρειάστηκε να σπάσει άλλες τέσσερις φορές το service του Ίμερ, για να ολοκληρώσει τη straight νίκη.

Αυτή θα είναι η 6η διαδοχική παρουσία του 24χρονου Νορβηγού στον 2ο γύρο του Grand Slam της Γαλλικής πρωτεύουσας, που πέρυσι ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση, και σίγουρα στοχεύει στο να υπερασπιστεί όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη.

Το εισιτήριο για τους “64” του 2ου Major της χρονιάς πήρε ο και ο Νίκολας Τζάρι, που επιβλήθηκε του Ούγκο Ντελιέν με 6-4, 6-4, 6-2, ενώ και ο Τόμι Πολ είχε νικηφόρα πρεμιέρα, αφού ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ντόμινικ Στέφαν Στρίκερ, με 6-3, 6-2, 6-4.

 


tennis24.gr