Τη Μ. Τρίτη (30/4) ξεκινούν τις προσπάθειές τους στα διπλά τ’ αδέρφια Τσιτσιπά, που θα κλείσουν το πρόγραμμα του Stadium 3. Στέφανος και Πέτρος θα παίξουν με τους Βέλγους Σάντερ Ζιλέ και Γιόραν Βλίχεν, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.

Η αναμέτρηση αυτή είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά στο κορτ, και προηγούνται 2 αγώνες και πάλι για τα διπλά. Η πρώτη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:00 GR, οπότε ο αγώνας των TsitsiBros ενδέχεται να ξεκινήσει μετά τις 15:30 GR.

Σε περίπτωση που πάρουν την πρόκριση, θα συναντήσουν στο 2ο γύρο είτε τους Ολλανδούς Τάλον Χρίκσπουρ/Γουέσλεϊ Κούλχοφ (ημιφιναλίστ του 2019 μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά), είτε τους Νο2 του ταμπλό Μαρσέλ Γκρανογιέ (Ισπανία)/Οράσιο Σεβάγιος.

Αναφορικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, στο Manolo Santana Stadium θα παίξουν πρώτοι οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ (12:00 GR), ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι Ίγκα Σφιόντεκ και Ονς Ζαμπέρ. Στις 17:00 GR θ’ ακολουθήσει ο αγώνας μεταξύ των Γιαν Λέναρντ Στρουφ και Κάρλος Αλκαράθ, σε μια επανάληψη του περσνού τελικού.

Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Ράφα Ναδάλ και Γίρι Λεχέτσκα, με το ματς να ξεκινά σίγουρα μετά τις 23:00 GR. Στο Arantxa Sanchez Stadium θα ξεκινήσουν την αγωνιστική δράση οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Τάλον Χρίσκπουρ (12:00 GR), και μετά θα πάρουν θέσεις στο κορτ οι Χούμπερτ Χουρκάτς και Τέιλορ Φριτς.

Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στους Φρανσίσκο Σερούντολο και Αλεξάντερ Ζβέρεφ (16:00 GR), ενώ ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το ημερήσιο πρόγραμμα του κορτ, ανάμεσα στους Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Κάσπερ Ρουντ, που αναμένεται ν’ αρχίσει μετά τις 20:00 GR.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr