Για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Roland Garros, το Suzanne Lenglen, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Αυστριακό και Νο118 του κόσμου, Σεμπάστιαν Όφνερ σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου (όχι πριν τις 19:30 GR).

Η αυλαία θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Κάρεν Χατσάνοφ και Λορέντζο Σονέγκο, με τους δύο παίκτες να κοντράρονται μετά από 4 χρόνια, ενώ θα συνεχίσει με τον αγώνα της Καρολίνα Μούχοβα και Ελίνα Αβανεσιάν. 

Πριν από το παιχνίδι του Τσιτσιπά στο court θα μπουν οι Ελίνα Σβιτολίνα και Ντάρια Κασάκτινα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και όχι μόνο τενιστικούς, με την Ουκρανή πάντως να έχει κερδίσει και στις 6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους (6-0).

Στο Philippe Chatrier, το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι αναμφίβολα αυτό μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ με τον Λορέντζο Μουζέτι στη ρεβάνς που θέλει να πάρει ο Ισπανός για την ήττα του στον τελικό του Αμβούργου (2022), μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 15:30 GR. 

Νωρίτερα (μετά τις 13:30 GR) θα παίξουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Περουβιανό Χουάν Πάμπλο Βαρίλας, ενώ το πρόγραμμα θα ανοίξει (12:00 GR) θα ανοίξει η φιναλίστ του 2021 Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα με την Ελίζε Μέρτενς. 

Στο βραδινό παιχνίδι του κεντρικού court θα αγωνιστούν οι Σλόαν Στίβενς με την Αρίνα Σαμπαλένκα στην πρώτη αναμέτρηση από το γυναικείο ταμπλό που διεξάγεται στο βραδινό session του φετινού Roland Garros. 

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)




tennis24.gr