Μία μέρα πριν την αγωνιστική πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη βρισκόμαστε, που θα ντεμπουτάρουν για φέτος στο Παρίσι την Κυριακή (28/5), και μάλιστα την ίδια ώρα, αλλά σε διαφορετικά κορτ φυσικά.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Roland Garros κόντρα στον Γίρι Βέσελι λίγο μετά τη 13:30-14:00 GR, καθώς είναι το 2ο χρονικά παιχνίδι του court Philippe-Chatrier.

Παράλληλα, παρόμοια ώρα θα μπει στο Court Suzanne-Lenglen και η No8 του κόσμου, για να αντιμετωπίσει την επίσης Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Grand Slam της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Και το παιχνίδι της Σάκκαρη είναι το 2ο κατά σειρά στο ημερήσιο πρόγραμμα του δικού της κορτ, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Eurosport. Μία απαιτητική πρεμιέρα για την 27χρονη Ελληνίδα, καθώς πέρσι είχε ηττηθεί από την Τσέχα στο Παρίσι, στο πλαίσιο του 2ου γύρου.

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Στέφανου, θα είναι η πρώτη φορά που ο No5 του κόσμου θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Βέσελι, και την πρεμιέρα του μπορείτε να τη δείτε επίσης από το Eurosport.


tennis24.gr