Δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης των ανδρών περιλαμβάνει το ημερήσιο πρόγραμμα της Παρασκευής του Roland Garros, αλλά δύο ημιτελικούς στα διπλά των γυναικών, τα οποία θα ανοίξουν και την αυλαία στο κεντρικό court.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική δράση στο Philippe Chatrier θα ξεκινήσουν οι Τάουνσεντ και Φερνάντεζ, που θα αντιμετωπίσουν τις Πεγκούλα και Γκοφ (12:00 GR-Eurosport) ενώ τη σκυτάλη θα πάρουν οι Μελιχάρ-Μαρτίνεζ και Πέρεζ απέναντι στις Σιέχ και Γουάνγκ.

Αναφορικά με τα ημιτελικά των ανδρών, τις εντυπώσεις κλέβει η μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, που αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 15:45 GR, και θα μεταδοθεί και αυτή από τις συχνότητες του Eurosport.

Αυτή θα είναι η 2η φορά που θα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στην καριέρα τους μετά το περσινό Madrid Open, πάλι σε ημιτελικό και πάλι σε χωμάτινη επιφάνεια, όπου ο Ισπανός είχε βγει νικητής κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή επικρατώντας με 6-7(5), 7-5, 7-6(5).

Αμέσως μετά, περίπου στις 18:30 GR-Eurosport θα ακολουθήσει ο 2ος ημιτελικός με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να αντιμετωπίζει τον Κάσπερ Ρουντ. Αυτή θα είναι η 5η μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γερμανό να έχει το προβάδισμα (3-1), η 1η σε χωμάτινη επιφάνεια, αλλά και η 1η που δεν θα είναι σε προημιτελική φάση…

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)




tennis24.gr