Χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον ολοκληρώνεται σήμερα ο 2ος γύρος του Roland Garros, από τον οποίο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των Κάσπερ Ρουντ, Γιανίκ Σίνερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ στο γυναικείο ταμπλό η Ίγκα Σφιόντεκ θέλει να δώσει συνέχεια στην υπεράσπιση του τίτλου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen ανοίγει το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλενα Ριμπάκινα και Λίντα Νόσκοβα (12:00 GR), ενώ με την ολοκλήρωσή του τη σκυτάλη θα πάρει ο Σίνερ, για να αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ, λίγο μετά τις 14:00 GR.

Στο Simonne Mathieu τον έναυσμα των αγώνων θα δώσει η αναμέτρηση μεταξύ Κάιλα Ντέι και Μάντισον Κις (12:00 GR), θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Μίρα Αντρέεβα, που θα στοχεύσει στην πρόκριση επί της Ντιάν Παρί (14:00 GR), ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας ανάμεσα σε Ασλάν Καράτσεφ και Φρανσίς Τιάφο, με εκτιμώμενη ώρα έναρξης στις 16:00 GR.

Τέλος, στο Philippe Chatrier θα ανοίξει το πρόγραμμα ο Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον Γκιούλιο Ζεπιέρι (12:00 GR), θα ακολουθήσει το παιχνίδι της No1 του κόσμου κόντρα στην Κλαίρι Λίου, με ώρα έναρξης λίγο μετά τις 15:00 GR, ενώ το βράδυ αναμένεται να κλείσει το ημερήσιο πρόγραμμα το ματς του Ζβέρεφ με τον Σλοβάκο, Άλεξ Μολκάν (21:15 GR).

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)




tennis24.gr