Τη δυσαρέσκειά του για το πρόγραμμα του Rolex Paris Masters εξέφρασε ανοιχτά ο Αντρέι Ρούμπλεφ, λίγο μετά τη νίκη του κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του τελευταίου 1000αριού της σεζόν.

Εκεί θα συναντήσει τον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ο χρόνος ξεκούρασης και προετοιμασίας του θα είναι ελάχιστος. Ο 26χρονος Ρώσος ολοκλήρωσε τα ξημερώματα τις προσπάθειές του στην 8άδα, και του δόθηκαν λιγότερες από 16 ώρες ανάρρωσης ενόψει της ημιτελικής “μάχης” του.

Γι’ αυτό και στις on court δηλώσεις εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα του, ενώ ειρωνικά ευχαρίστησε την ATP για το πρόγραμμα, υψώνοντας παράλληλα και τους αντίχειρές του στην κάμερα.

“Πρέπει να πάω για φαγητό, μετά να κάνω αποθεραπεία, μπάνιο και δεν ξέρω πότε θα κοιμηθώ, στις 4; στις 5; Είναι τρελό πραγματικά. Τρομερό πρόγραμμα, σας ευχαριστώ! Και να φανταστείτε είμαι στο συμβούλιο της ΑΤΡ. Είμαστε μαζί με την ΑΤΡ!”

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ρούμπλεφ δεν είναι μόνος που εξέφρασε τα παράπονά του για το πρόγραμμα του Masters στο Παρίσι. Αρχικά ο Κάσπερ Ρουντ είχε εκφράσει τις έντονες ενοχλήσεις του για τις ώρες που τοποθετήθηκαν τα παιχνίδια του, ενώ ο Γιανίκ Σίνερ επέλεξε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο 22χρονος Ιταλός είχε πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11), και τοποθέτησαν το επόμενο παιχνίδι του το απόγευμα της επόμενης μέρας. Γεγονός που τον εξόργισε και ανακοίνωσε την επιλογή του να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του.





tennis24.gr