Έντονο φραστικό επεισόδιο με ακραίους χαρακτηρισμούς σημειώθηκε ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον πρώην σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο δικάζει την υπόθεση των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου…. Παίζεις παιχνίδι με τους δημοσιογράφους, θέλεις παιχνίδι μαζί τους

Μάνος Δασκαλάκης: «Για ποια παιδιά λες; Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου … ό,τι έχεις και δεν έχεις».

«Δεν άρεσαν αυτά που ακούστηκαν στην Ρ. Πισπιρίγκου, δεν της αρέσει η αλήθεια, έχει μαλώσει με την αλήθεια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα έντονο σκηνικό κατά την έξοδό της», είπε η δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Ευαγγελία Αμπαζή.

Για εμμονική ζήλεια της πρώην συζύγου του έκανε λόγο ο Δασκαλάκης

Με τη δίκη για την 9χρονη Τζωρτζίνα να βρίσκεται στο στάδιο των αγορεύσεων, άρχισε επί της ουσίας και το δεύτερο ακροατήριο, με το Μάνο Δασκαλάκη, ως πρώτος μάρτυρας κατηγορίας, να είναι καταπέλτης για την πρώην σύζυγο του, αναφερόμενος στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τους ενώ έκανε λόγο για εμμονική ζήλεια της κατηγορούμενης μετά την απιστία του.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, της είπα ότι εγώ στη θέση της δεν θα το συγχωρούσα και πως αν γυρίσω σπίτι θα ήθελα να μην χαλάσει η οικογένεια. Δεν υπήρξε άλλη αντίδραση. Πολλές φορές ερχόταν όμως το θέμα στην επιφάνεια σε στιγμές ζήλειας. Για παράδειγμα, όταν έβγαινα με φίλους μου έλεγε να μην έχουμε πάλι τα ίδια».

Νωρίτερα, το δικαστήριο αποφάσισε την εξάμηνη παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου με σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως.

«Η κατηγορούμενη φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων».

Η δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας συνεχίζεται στις 22 Μαρτίου.



megatv.com