Έντονα παράπονα για τις αγωνιστικές συνθήκες, αλλά και το επιβαρυμένο πρόγραμμα του στο Μόντε Κάρλο έκανε ο Χόλγκερ Ρούνε, μέσω αναρτήσεών του στο X, μία μέρα μετά από τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά της ATP Masters 1000 διοργάνωσης.

Ο Δανός ηττήθηκε από τον Γιανίκ Σίνερ 6-4, 6-7(6), 6-3, και άφησε πολλές αιχμές στην ATP για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα, μίλησε και για τις λάθος αποφάσεις του chair umpire, αλλά και για το λάθος warning που δέχθηκε.

“Τι εννοείς ATP; Όχι ότι μου δώσατε τις καλύτερες συνθήκες εξαρχής, έχοντας να παίξω 2 αγώνες την ίδια ημέρα και να τελειώσω αργά, και αφήνοντάς με χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Ο chair umpire έκανε κρίσιμα λάθη, ενώ κακώς μου έδωσε warning, λόγω του ότι διακόπτω το παιχνίδι. Είθε η δύναμη να είναι μαζί σου. Ο Ιησούς Χριστός.”

Λίγο νωρίτερα από την πρώτη δημοσίευση, ο Ρούνε έβγαλε το καπέλο στον 22χρονο Ιταλό αντίπαλό του, κυρίως για τα πολλά και μαχητικά ράλι που είχαν στο παιχνίδι. Του έδωσε συγχαρητήρια, και μετέπειτα έδωσε ραντεβού με το Μόντε Κάρλο για του χρόνου.





tennis24.gr