Ο Γιάνικ Σίνερ σφράγισε το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του National Bank Open, μετά την απαιτητική επικράτηση επί του Γκάελ Μονφις στον βραδινό προημιτελικό της Παρασκευής στο Τορόντο.

Το Νο7 του ταμπλό και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 4-6, 6-3 του μαχητικού Γάλλου και σφράγισε το ραντεβού με τον Τόμι Πολ στα ημιτελικά, μετά τη σπουδαία νίκη του Αμερικανού νωρίτερα επί του μεγάλου φαβορί, Κάρλος Αλκαράθ.

Πλέον, ο Σίνερ είναι ο highest seed στο Τορόντο, αφού λίγες ώρες πριν τον αποκλεισμό του Αλκαράθ, εκτός Καναδέζικου Masters είχε μείνει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ από τη ρακέτα του Άλεξ ντε Μινόρ.

Έτσι, οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης είναι: Ντε Μινόρ-Νταβίντοβιτς Φοκίνα  και Σίνερ-Πολ.

“Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Στο 2ο σετ έκανα μερικά αβίαστα λάθη αλλά και ο Γκαέλ ανέβασε το επίπεδό του. Στο 3ο σετ προσπάθησα να παραμείνω στο πλάνο μου και έπαιξα λίγο πιο απελευθερωμένα. Τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου” είπε ο Σίνερ αμέσως μετά.

Ο 22χρονος Ιταλός έχει εφτά τίτλους ATP και βρίσκεται σε τροχιά του πρώτου ATP Masters στην καριέρα του, έχοντας δύο συμμετοχές σε τελικό, η τελευταία εκ των οποίων φέτος στο Μαϊάμι.

 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

 




tennis24.gr