Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό

Όταν επέστρεψες στον Ολυμπιακός είχες δηλώσεις πως «γύρισα για να βοηθήσω την ομάδα να επιστέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ». Με δύο διαδοχικά Final Four, με εγχώριους τίτλους αισθάνεσαι πως το κατάφερες;

Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος. Η επιλογή μου τότε δεν ήταν καθόλου εύκολη. Είχα προσδοκίες για τον Ολυμπιακό, είχα όνειρα για τον Ολυμπιακό μαζί με τους προέδρους και τη συζήτηση που είχαμε κάνει τότε. Αυτό περίμενα, αυτό στόχευα και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε σε δεύτερο σερί Final Four.

Συνήθως οι καλύτεροι παίκτες δέχονται και την πιο έντονη αμφισβήτηση. Θεωρείς ότι όταν σε αμφισβητούν αποκτάς επιπλέον κίνητρο;

Οχι σε καμία περίπτωση. Δε με ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων που δε με γνωρίζουν. Και το αναφέρω με κάθε σεβασμό. Ο καθένας έχει την άποψή του και δικαίωμά του είναι να την εκφράζει. Εμένα με ενδιαφέρει η άποψη της οικογένειάς, των ανθρώπων που με πληρώνουν και αυτοί με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά και τους ζω και είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Κοιτάζω τη δουλειά μου και μόνο.

Με Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε πρωταγωνιστείς. Το φετινό μπάσκετ που έχετε παίξει είναι από τα πιο επιβλητικά;

Πιθανότατα είναι από τις καλύτερες. ;Eχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Και με τη Φενέρ είχαμε παίξει πολύ καλά τη σεζόν 2018-19, είχαμε τερματίσει στην κορυφή της regular season, αλλά πήγαμε στο Final Four με τραυματισμούς και δεν το κατακτήσαμε. Δεν είχαν αγωνιστεί Βέσελι και Κάλινιτς τότε.



gazzeta.gr