Τη δική της κριτική στον Στέφανο Τσιτσιπά άσκησε η άλλοτε προπονήτρια της πρώην No1 του κόσμου, της Σερίνα Γουίλιαμς, η Ρενέ Σταμπς, σχετικά με τη συμπεριφορά του Έλληνα πρωταθλητή σε μία φάση από τη χθεσινή αναμέτρησή του με τον Νίκολας Τζάρι στο Χάλε.

Συγκεκριμένα, η 52χρονη Αυστραλή αναφέρθηκε στη φάση κατά την οποία ο Στέφανος προσπάθησε να αποσυντονίσει (σύμφωνα με την ίδια) τον αντίπαλό του κατά την προσπάθεια επιστροφής του, σηκώνοντας το χέρι που κρατά τη ρακέτα ψηλά, για να μην πάρει τον πόντο.

Στη συνέχεια της φάσης όμως, παρά την πρώτη ρηχή επιστροφή του Χιλιανού, ο No5 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έβγαλε την άμυνα και έχασε τον πόντο, με τον κόσμο να χειροκροτεί τη δύσκολη, αλλά επιτυχημένη, προσπάθεια του Τζάρι.

Παρόλα αυτά, η κίνηση του Τσιτσιπά δεν πέρασε απαρατήρητη από την Σταμπς, που έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της στο Twitter: “Τι προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος εδώ; Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!”.

Η ανάρτηση αυτή είχε μεγάλο αντίκτυπο από τους ακόλουθούς της, με πολλούς χρήστες να ισχυρίζονται ότι κι’ άλλοι τενίστες προβαίνουν σε ανάλογες ενέργειες, ενώ άλλοι συμφώνησαν με την Αυστραλή.

Για την ιστορία του ματς, ο Τζάρι κέρδισε καθαρά τον Στέφανο, και θα αντιμετωπίσει στους “8” είτε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είτε τον Ντένις Σαποβάλοφ, με στόχο την είσοδό του στη τελική 4αδα.






tennis24.gr