Η 2η στροφή του πρωταθλήματος ξεκινάει με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:00).

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην 2η αγωνιστική όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (21:00).

Για τον Παναιτωλικό είναι το πρώτο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα καθώς στην 1η αγωνιστική, το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν έγινε λόγω της ευρωπαϊκής μάχης της Ενωσης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σούστερ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάριου Οικόνομου λόγω μίας φλεγμονή στον ορθό μηριαίο. Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Μπακάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Κηφισιάς με 3-0 στους Ζωσιμάδες, σε ένα ματς που έγινε σε δύο διαφορετικές μέρες καθώς μετά τη λήξη του πρώτου μέρους υπήρξε πρόβλημα με τους προβολείς.

Με αρκετά προβλήματα η αποστολή καθώς θα λείπουν οι Σούλη, Μπιλμπάο, Φοφανά, Ν. Λώλης, Μίνα, Κύρκο, Τσίρη, Κόντε, Κιάκος και ο τιμωρημένος Καραχάλιος.

Από την άλλη στο Αγρίνιο θα είναι οι: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούση, Ναούμη, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Λιάσο, Τζίνο, Αλ. Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν Ροσέρο, Παμλίδη, Λεό.



gazzeta.gr