Την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα γίνει η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς εκείνη την ημέρα θα αγωνιστεί το πάνω μέρος του ταμπλό των γυναικών (που βρίσκεται η Σάκκαρη) και το κάτω μέρος του ταμπλό των ανδρών (που βρίσκεται ο Τσιτσιπάς). 

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασαρόβα, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει κόντρα στον Μίλος Ράονιτς. 

Εκτός από τις ελληνικές συμμετοχές, από την πλευρά των ανδρών πρεμιέρα θα κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς που θα αγωνιστεί κόντρα στον Γάλλο Αλεκσάντερ Μίλερ, στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα παίξει απέναντι στον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ, πρεμιέρα θα κάνει και ο Τέιλορ Φριτς στο αμερικανικό “εμφύλιο” με τον Στιβ Τζόνσον, αλλά και ο Χόλγκερ Ρούνε κόντρα στον Ισπανό Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα.

US Open: Πρεμιέρα με Ράονιτς ο Τσιτσιπάς – Πιθανή σύγκρουση με Νόλε στους “8”

Από το ταμπλό των γυναικών η Ίγκα Σφιόντεκ θα παίξει απέναντι στην Σουηδή Ρεμπέκα Πέτερσον, η Πέτρα Κβίτοβα θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Κριστίνα Μπούκσα, ενώ η νικήτρια του Σινσινάτι, Κόρι Γκοφ θα περιμένει την αντίπαλό της που θα προκύψει από τα προκριματικά. 

Το ίδιο θα περιμένει και η Καρολίν Βοζνιάκι που επιστρέφει στο US Open μετά από 4 χρόνια (2019), ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η Έλενα Ριμπάκινα που θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ σε ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι για την Καζάκα. 

US Open: Κόντρα στην Μασαρόβα η Σάκκαρη στον 1ο γύρο






tennis24.gr