Με θετικό μάτι βλέπουν στον ΠΑΟΚ το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας και μετάθεσή του για τις 28/2.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στην Superleague ώστε να αναβληθεί το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (18/02-20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται να είναι θετικοί από πλευράς τους και αποδέχονται το αίτημα των «ερυθρόλευκων», μετά από σχετική συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά τους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, σήμερα αλλά και την ερχόμενη Τετάρτη (21/2), τους αγώνες στη φάση των «16» του Europa Conference League, γίνεται πιο βατό, με δεδομένο ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μεταφερθεί να γίνει στις 28/2, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια να γίνουν μετά κανονικά με τη σειρά, αφού θα πάει ουσιαστικά μια αγωνιστική πίσω και τα play-offs να ξεκινήσουν μετά τις 14/3 όταν θα έχει γίνει και το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικεφάλου».

Ωστόσο για να εγκριθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή, που θα συζητηθεί την Πέμπτη *15/2) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά 10 ομάδες.



gazzeta.gr