Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της τριπλής δολοφονίας στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

Δράστης της τριπλής δολοφονίας ήταν ένας 76χρονος αιγυπτιακής καταγωγής και έμπιστος της οικογένειας Καρνέση, καθώς ήταν επί δεκαετίες επιστάτης σε σπίτι της οικογένειας.

Τα θύματα της επίθεσης ήταν η 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Βλασάκης 80 ετών, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι ένας πρώην καπετάνιος, ο Ηλίας Κουκουλάρης 75 ετών, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας.

Το LIVE NEWS παρουσιάζει μία αποκλειστική μαρτυρία για το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό.

«Πρώτα την κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, πήρε το κλειδί και το έριξε μετά κάπου, δεν ξέρω που και μετά κατέβηκε κάτω στον όροφο της κυρίας Μαρίας. Αλλά αυτό ξεκινάει από το θέμα ότι πρώτα από όλα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της για να μην την πειράξει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτός ο άνθρωπος, ήταν άνθρωπος της οικογένειας, και εγώ είμαι 25 χρόνια εδώ και ξέρω πολύ καλά ότι ήταν άνθρωπος της οικογένειας και όλοι ήτανε μαζί του, πίνανε, τρώγανε μαζί του, τον κρατούσαν στις γιορτές που κάνανε. Σε όλα ήταν και ο Άρης μέσα. Η διένεξη ξεκίνησε όταν άρχισαν οι προστριβές μεταξύ της οικογένειας».



megatv.com