Οι επιβάτες με τα εισιτήρια στο χέρια περιμένουν υπομονετικά στο σημείο επιβίβασης ενώ τα αυτοκίνητα κάνουν ουρά για να μπουν στα πλοία.

Από νωρίς το πρωί η κίνηση για την έξοδο ήταν αυξημένη. Οι εκδρομείς πήραν το δρόμο της χαλάρωσης και εγκαταλείπουν μαζικά την Αθήνα γεμίζοντας τα πλοία για τα νησιά.

Σαλπάρουν… οι θεσσαλονικείς

Το πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες φεύγει με πληρότητα 100% . Οι περισσότεροι όπως φαίνεται επέλεξαν την Σκόπελο για αυτό το τριήμερο.

«Σκόπελο μας βολεύει παρά πολύ το καράβι».

«Κοντινός προορισμός εύκολος ήταν εύκολη απόφαση».

«Είχαμε κλείσει νωρίτερα τα εισιτήρια. Ελπίζω να μας κάνει την χάρη και να περάσουμε καλά».

Το πλοίο για Σποράδες σαλπάρει σήμερα από την Θεσσαλονίκη με 400 επιβάτες. Οι περισσότεροι είναι θεσσαλονικείς που αναχωρούν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Καλοκαιρινός και με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 30 βαθμούς Κελσίου θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Για σήμερα Σάββατο από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια, 40 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 14 από το λιμάνι τη Ραφήνας και 8 από το Λαύριο. Η πληρότητα των πλοίων για τους βασικούς προορισμούς Κυκλάδες και νησιά Αργοσαρωνικού αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Συνεχίζεται η έξοδος από τους εκδρομείς

Συγκεκριμένα από την Παρασκευή στις 6 το πρωί έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 35.106 οχήματα στο ρεύμα προς Λαμία και 49.198 οχήματα από τα διόδια Κορίνθου.

megatv.com