Μετά τη δεύτερη σερί ανατροπή του στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε τόσο για τον τρόπο που γύρισε το ματς στον ημιτελικό κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς όσο και για το γεγονός ότι στον τελικό της Κυριακής θα ετοιμάσει κάτι διαφορετικό απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ σε σχέση με αυτό στο Μόντε Κάρλο. 

“Μπορώ να πω ότι το πρώτο game του 2ου set έδειξε την κατεύθυνση, όπου ένιωθα ότι αν συνεχίσω να επιστρέφω ασκώντας πίεση από την πρώτη μπάλα που παίρνω θα μπορούσα να γυρίσω το παιχνίδι.”, είπε ο Τσιτσιπάς.

“Μπορεί να έχασα το πρώτο game, αλλά μπήκε στο μυαλό μου ότι αν συνεχίσω στο ίδιο πλάνο τότε κάτι καλό θα γίνει. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο και από εκεί και πέρα συνέχισα να παίζω στο ίδιο μοτίβο.”

Όσο για τον τελικό ο Τσιτσιπάς τόνισε: “Είμαι σίγουρος ότι έχοντας παίξει με κάποιον με διαφορά λίγων ημερών, θα καταλήξω σε διαφορετικό πλάνο. Αυτοί οι αγώνες που παίζεις με την πλάτη στον τοίχο είναι δύσκολοι. Ελπίζω να έχω μια καλή αποκατάσταση μετά από αυτούς τους δύο δύσκολους αγώνες και να δουλέψω για τον αυριανό τελικό.”

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 17:00 GR με στόχο την κατάκτηση του τίτλου του φετινού Barcelona Open.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)



tennis24.gr