Η Τσουκαρίτσκι δεν έβγαλε αντίδραση για την ήττα στο Φάληρο, έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Ραντνίκ και παράτεινε το σερί χωρίς νίκη πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης….αγνοούνται από από τις 6 Αυγούστου για την Τουκαρίτσκι. Έκτοτε η αντίπαλος του Ολυμπιακού μετράει μόνο ήττες και ισοπαλίες σε Σερβία και Ευρώπη, με τελευταίο απογοητευτικό αποτέλεσμα το 0-0 στην έδρα της απέναντι στη Ραντνίκ.

Λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό (31/8), οι Σέρβοι παρουσίασαν τις γνωστές παθογένειες μπροστά από την αντίπαλη εστία και παρά τα υπέρ ποσοστά κατοχής (65%) στο τέλος δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Ενδεικτικό είναι πως από τα συνολικά 16 σουτ που κατέγραψε η στατιστική μόλις ένα είχε στόχο για την Τσουκαρίτσκι, η οποία πλέον προετοιμάζεται για το ματς στη Σερβία μετρώντας τέσσερις σερί αγώνες μακριά από τη νίκη.

Τσουκαρίτσκι (4-2-3-1): Σανούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέτζιτς, Σεραφίμοβιτς, Τόσιτς, Σισοκό, Ντόσιτς (46΄Ιβάνοβιτς), Άντζιτς (46΄Νίκσεβιτς), Τόμοβιτς (60΄Στογιάνοβιτς), Μιλαντίνοβιτς, Αλμέιδα (61΄Γιάνκοβιτς)



gazzeta.gr