Πολλές ερωτήσεις για τον Κάρλος Αλκαράθ δέχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ύστερα από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στα set, επί του Κάρεν Χατσάνοφ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Roland Garros.

Ο Νόλε αρχικά ρωτήθηκε για το πιο ήταν το σημείο-κλειδί της αναμέτρησής του με τον Ρώσο, λέγοντας πως το 2ο set καθόρισε κατά κάποιον τρόπο την έκβαση του αγώνα, και πως αν το είχε χάσει μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Μετέπειτα κλήθηκε να μιλήσει περισσότερο για τον επερχόμενο αντίπαλό του, τον οποίο σύγκρινε με τον συμπατριώτη του No1 του κόσμου, και εξίσου κορυφαίο, Ράφαελ Ναδάλ, ενώ αναγνώρισε τις έως τώρα επιτυχίες του, λέγοντας πως ότι έχει πετύχει τώρα τα αξίζει στο 100%.

“Λοιπόν, βελτιώνεται όλο και περισσότερο με τον καιρό και χωρίς αμφιβολία είναι ένας πολύ καλός τύπος, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Φέρνει μεγάλη ένταση στο γήπεδο, μου θυμίζει κάποιον από τη χώρα του που παίζει με το αριστερό χέρι”, είπε ο Νόλε, “φωτογραφίζοντας” τον Ράφαελ Ναδάλ.

“Του αξίζουν οι επιτυχίες του χωρίς αμφιβολία. Δουλεύει σκληρά και είναι ήδη ένας ολοκληρωμένος παίκτης, μόλις στα 20 του χρόνια. Είχαμε παίξει μόνο μία φορά στη Μαδρίτη πέρυσι, είχε κερδίσει το τρίτο set με 7-6 και δεν έχουμε ξαναπαίξει από τότε. Στα φετινά τουρνουά δεν ήμασταν στην ίδια κλήρωση, αλλά τώρα είμαστε”.

“Θα είναι ένας αγώνας που πολλοί θέλουν να δουν. Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα στο τουρνουά. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, πρέπει και να κερδίζεις τους καλύτερους. Είναι σίγουρα αυτός που θέλουν όλοι να κερδίσουν, οπότε ανυπομονώ γι’ αυτό.”




tennis24.gr