Στην απόδοσή του, αλλά και στον πολύ καλό αντίπαλό του στάθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τον ημιτελικό. Ο Σέρβος μίλησε για τον Γιανίκ Σίνερ, εκφράζοντας τον σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο 36χρονος τενίστας σχολίασε την απόδοσή του, λέγοντας πως παίζει το καλύτερο τένις που έχει παίξει ποτέ. Φυσικά, αστειευόμενος για την ηλικία του είπε πως τα 36 είναι τα νέα 26.

“Ήταν ένας πολύ έντονος και κλειστός αγώνας.”, είπε ο Νόλε. “Και στα τρία σετ ήμασταν πολύ κοντά. Πιστεύω το σκορ μπορεί να δώσει σε κάποιον να καταλάβει το τι συνέβη στο court. Στο τρίτο set θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν μπροστά με 5-4 στα games και 15-40. Η πίεση ήταν μεγάλη στο τρίτο set. Είχα κι εγώ τις ευκαιρίες μου, αλλά απέδειξε γιατί είναι από τους καλύτερους παίκτες της επόμενης γενιάς. Ήταν εξαιρετικός.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή παίζω το καλύτερο τένις που έχω παίξει ποτέ. Παίζουμε ένα ατομικό άθλημα και βασιζόμαστε πολύ στον εαυτό μας. Πρέπει να βάλει τα δυνατά σου, να είσαι καλύτερος αγωνιστικά, σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά πριν βγεις στο γήπεδο. Προσπαθώ να μην βλέπω την ηλικία μου ως εμπόδιο. Νιώθω ότι το 36 είναι το νέο 26”.




tennis24.gr