Σύμφωνα με τους Ιταλούς η μετακόμιση του Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό είναι μόλις ένα βήμα μακριά. Πώς οι «πράσινοι» εκμεταλλελυτηκαν έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο που είχε με τους Ιταλούς.

Η Σαμπντόρια, η οποία υποβιβάστηκε είναι στη διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν στη Serie B. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν, αποδυναμώνοντας το ρόστερ της ομάδας.

Ενας απ’ αυτούς είναι κι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Τζούρισιτς, για τον οποίο όπως σας γράψαμε παλεύει το τριφύλλι να αποκτήσει.

Το δημοσίευμα του footballnews24.it, ωστόσο, τονίζει ότι «είναι κοντά η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Τζούρισιτς, θα μπορούσε να αποχαιρετήσει με τη Σαμπντόρια, η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά» και συνεχίζει το εν λόγω ρεπορτάζ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον παίκτη για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα. Οι πράσινοι μάλιστα προσφέρουν διετές συμβόλαιο με περισσότερα από ένα εκατομμύριο τη σεζόν».

Στη συνέχεια τονίζεται ότι ο παίκτης είναι πρόθυμος να πει το ναι. Εξέλιξη που βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ «θα βάραινε πολύ την ομάδα, καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της».

gazzeta.gr