Τη Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup, η οποία προκρίθηκε ως οι καλύτεροι «2η» των ομίλων στο Σίδνεϊ, και άπαντες περιμένουν ένα οριακό και δύσκολο tie, ανάμεσα σε 2 δυνατές εθνικές ομάδες.

Με ηγέτες της τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντζελίκ Κέρμπερ, η Γερμανία βρίσκεται στο δρόμο της Ελλάδας, που τερμάτισε πρώτη στον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης. Παρά την ήττα από τη Χιλή στην πρεμιέρα, η “γαλανόλευκη” πήρε όλα τα παιχνίδια απέναντι στον Καναδά και εξασφάλισε το εισιτήριο για την 8άδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε πρώτα τον Στίβεν Ντίεζ με 6-2, 6-3, για να ακολουθήσει η δύσκολη επικράτηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες με 7-6(2), 6-3. Στο μικτό διπλό, Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ ένωσαν τις δυνάμεις τους, και νίκησαν δίκαια τους Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Στέισι Φουνγκ με 7-5, 6-4.

Η σειρά αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Γερμανία θα ξεκινήσει στις 08:30 GR και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERT Sports 2. Αν η Εθνική μας κερδίσει και προκριθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία, που απέκλεισε νωρίτερα τη Σερβία με 3/3 νίκες στο tie.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Πολωνία-Κίνα (3-0)
Γαλλία-Νορβηγία (4/1)
Αυστραλία-Σερβία (3-0)
Ελλάδα-Γερμανία (5/1)





tennis24.gr