Στις 18 Απριλίου εξαφανίστηκε ο 43χρονος Νίκος Καραπουναρλίδης. Μετά από αίτημα της οικογένειάς του, το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Μissing Alert για την εξαφάνιση του 43χρονου.

Όπως ανέφερε η μητέρα του, ο 43χρονος πήγε κανονικά στη δουλειά του εκείνη την ημέρα, ωστόσο τα ίχνη του ύστερα χάθηκαν.

«Την Πέμπτη πήγε κανονικά στη δουλειά του και από εκείνη την ημέρα εξαφανίστηκε ο Νίκος. Εγώ λέω ότι δεν ζει ο Νίκος μου. Το στίγμα έδειξε Χαλκηδόνα και εγώ φοβάμαι μήπως εκεί κάτι έγινε και του κάνανε κακό γιατί στο νοσοκομείο δεν υπάρχει πουθενά. Ποιον να βάλω να ψάξει; Είπα στην ασφάλεια. Τι άλλο να κάνω; Δεν ξέρω και εγώ τα έχω χαμένα», είπε η μητέρα του 43χρονου και συνέχισε:

«Το στίγμα το έδειξε στη Χαλκηδόνα, κινητό δεν βρήκανε όμως. Το κινητό του χτυπούσε δύο μέρες. Την Παρασκευή το βράδυ το κινητό σταμάτησε. Δεν είχε αυτοκίνητο. Με ΚΤΕΛ πρέπει να έφυγε. Ποιος ξέρει; Τον είδανε σε μια στάση που περίμενε το λεωφορείο. Δεν πήγε στα ΚΤΕΛ να πάρει το λεωφορείο».

Ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Φέρει τατουάζ – σταυρό στον αυχένα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.



megatv.com