Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποκλοπών φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει τίτλο «Ο ‘Παπαδάκης’ των υποκλοπών και το ταξίδι του στο Ισραήλ», επιχειρηματίας πρωταγωνιστής του σκανδάλου predator στις αρχές του 2020 ταξίδεψε με τα ψευδή στοιχεία ως «Γιάννης Παπαδάκης» στο πλαίσιο επίσημου ταξιδιού αντιπροσωπείας του υπουργείου Άμυνας.

Το ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής σημειώνει:

«Το γεγονός συνιστά δείγμα των διάφορων κρίσιμων διασυνδέσεων που είχαν διαχειριστές του παράνομου λογισμικού. Αλλιώς πώς εξηγείται ότι κατάφεραν και ”εισχώρησαν” στην επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και μάλιστα κάνοντας χρήση ψευδώνυμου;».

Το «Βήμα της Κυριακής» σημειώνει πως είναι επίσης σημαντικό το περιεχόμενο μήνυσης που κατέθεσε γυναίκα στέλεχος της ΕΥΠ κατά του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Γρηγόρη Δημητριάδη και του πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέοντος για παγίδευση του κινητού της από το predator. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτή η γυναίκα προσκόμισε σχετικό έγγραφο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπου επιβεβαιώνεται ότι το κινητό της είχε γίνει στόχος το εν λόγω παράνομου λογισμικού στις 23 Νοεμβρίου 2021 παγίδα SMS που είχε τη φράση «κοριτσάκι μου, θυμάσαι» και πλαστό ιστότοπο, υποτίθεται του youtube.

Η μηνύτρια, αποκαλύπτει το «Βήμα» συνδέει την παγίδευσή της με τις δικαστικές ενέργειές της εκείνη την περίοδο σε βάρος της διοίκησης της ΕΥΠ για δυσμενή μετακίνησή της.



megatv.com