Ο Βόλος γνωστοποίησε την λύση της συνεργασία τους με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπράτσο, μετά από περίπου 2,5 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε πως ο Κώστας Μπράτσος δεν θα συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται με δύο μικρές διακοπές, εδώ και δυόμιση χρόνια. Η φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή κι έτσι η διοίκησή της αποφάσισε να προβεί στην αλλαγή αυτή, ώστε να μην χειροτερέψει άλλο τόσο η βαθμολογική της συγκομιδή και βρεθεί να κινδυνεύει ακόμη περισσότερο.

Ο 46χρονος Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός στο κλαμπ της Μαγνησίας το καλοκαίρι του 2020 και από τότε το υπηρετούσε είτε ως βοηθός, είτε ως πρώτος τεχνικός, ενώ κλήθηκε να αναλάβει δύο φόρες τα ηνία του συλλόγου, μετά από απόλυση του πρώτου τεχνικού.

Συνολικά έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδας για 76 παιχνίδια μετρώντας 22 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο. Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον».



gazzeta.gr