Ελλείψει εγχώριας αγωνιστικής δράσης, η ΑΕΚ συνέχισε με προπονήσεις το σαββατοκύριακο με το βλέμμα του Ματίας Αλμέιδα στον «τελικό» με τον Άγιαξ. Εκτός παραμένουν Αραούχο και Γιόνσον, των οποίων η συμμετοχή πλέον δυσκολεύει.

Η αναβολή της αγωνιστικής δράσης στις εγχώριες διοργανώσεις έχει κάνει την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα να στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία την προσεχή Πέμπτη. Ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα του «τελικού» για την Ένωση, η οποία ψάχνει τουλάχιστον ένα βαθμό στο Άμστερνταμ την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Europa League για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν με πρωινές προπονήσεις το πρόγραμμά τους μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Αλμέιδα να μην έχει κάτι νεότερο ούτε από πλευράς επιστροφών, αλλά ούτε και από πλευράς κάποιας νέας απουσίας. Πέρα από τον Στάνκοβιτς που δεδομένα θα έχανε το παιχνίδι με τον Άγιαξ καθώς είναι νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες, εκτός παρέμειναν τόσο ο Αραούχο όσο και ο Γιόνσον. Κάτι που σημαίνει ότι δυσκολεύει πλέον η συμμετοχή τους για το παιχνίδι στην Ολλανδία.

Ο Αργεντινός επιθετικός και ο Δανός μέσος ήταν τα μεγάλα ερωτηματικά ενόψει της αναμέτρησης στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», την οποία θυμίζουμε ότι δεδομένα θα χάσει ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος έπειτα από την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο παιχνίδι με την Μπράιτον στην OPAP Arena. Φυσικά εκτός παραμένει αυτήν την περίοδο και ο Φαν Βέερτ, ο οποίος βέβαια δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η ΑΕΚ από τη Δευτέρα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς με τον Άγιαξ με πρωινή προπόνηση και εκεί αναμένεται να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αναφορικά με τους παίκτες στους οποίους θα μπορεί να υπολογίζει ο «Πελάδο».



gazzeta.gr