Άσχημα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πάολο Φερνάντες, αφού έδειξαν πως υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Πάολο Φερνάντες θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Οι φόβοι που υπήρχαν ήδη από την Πέμπτη (15/06) για σοβαρή ζημιά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ δούλευε ατομικά με τον προσωπικό γυμναστή του.

Η επέμβαση θα γίνει την Παρασκευή (16/06) στην Βαρκελώνη από γιατρό της επιλογής του. Φυσικά το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» θα είναι σε άμεση επαφή με τον Ισπανό γιατρό που θα το αναλάβει. Όσο για το ακριβές διάστημα της αποχής του, αυτό θα γίνει γνωστό μετά το πέρας του χειρουργείου, οπότε θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει ήδη από την Πέμπτη (15/06), που άρχισε να φαίνεται πως το πρόβλημα είναι σοβαρό. Μοιάζει πλέον επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού για το δεξί φτερό της επίθεσης της ΑΕΚ. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια: ένα η παραμονή του Νόρντιν Άμραμπατ, εφόσον αλλάξει άποψη ο ίδιος και τελικά συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο, δεύτερο η απόκτηση και δεξιού μεσοεπιθετικού. Το καλό για την ΑΕΚ είναι ότι έχει ήδη λίστα με συγκεκριμένες περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών αφού ήδη αναζητούσε τέτοιον…

gazzeta.gr