To νέο Hyundai ΚΟΝΑ αναδείχθηκε πρώτο με διαφορά ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024 για την Ελλάδα». Κυριάρχησε στην τελική ψηφοφορία των 27 δημοσιογράφων-μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», σε εκδήλωση στον Αυτοκινητόδρομο των Μεγάρων, έχοντας σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων 10 μοντέλων που λανσαρίστηκαν φέτος στη χώρα μας.

H επιλογή γίνεται με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιόητα κατασκευής, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, τον σεβασμό στο περιβάλλον, ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη των Ελλήνων οδηγών.

Η δεύτερη γενιά του Hyundai KONA επεκτείνει σε διαστάσεις την κατηγορία των B-SUV αφού είναι το μεγαλύτερο σε μήκος, πλάτος και ύψος από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας και προσεγγίζει τα SUV της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Για πρώτη φορά ενσωματώνεται η τηλεματική στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων μέσω μιας οθόνης αφής 12,3” που συνοδεύει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η σχεδίαση του νέου Hyundai KONA είναι εμπνευσμένη από το εξηλεκτρισμένο μέλλον της αυτοκίνησης που σε συνδυασμό με τις κορυφαίες διαστάσεις της κατηγορίας του, εξασφαλίζουν μοναδική άνεση και χώρους για τους επιβάτες.

megatv.com