Για σκεφτείτε το…. Ναδάλ και Αλκαράθ να ενώνουν τις δυνάμεις τους, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 και μάλιστα στο Roland Garros!

Την ιδέα έβαλε ο Κάρλος Αλκαράθ, το νέο big thing του παγκοσμίου τένις, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίξει στο διπλό ανδρών, δίπλα στον κορυφαίο συμπατριώτη του και Θρύλο του Γαλλικού Όπεν με 14 τρόπαια.

“Για μένα θα ήταν όνειρο να παίξω στα διπλά με τον Ράφα στους Ολυμπιακούς. Ας δούμε πως θα πάει του χρόνου και πως θα είναι φέτος. Ελπίζω να είναι θαυμάσια” είπε ο 20χρονος Ισπανός που όλοι περιμένουν να κυριαρχήσει στο ανδρικό τένις τα επόμενα χρόνια.

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, ο Αλκαράθ συνέχισε λέγοντας: “Ένιωσα άσχημα όταν άκουσα ότι ο Ράφα δεν θα είναι στο Roland Garros και πιθανότατα για το υπόλοιπο της σεζόν. Σαν φίλαθλος του τένις, πάντα παρακολουθούσα τον Ράφα να παίζει. Πάντα ήθελα να βλέπω τους καλύτερους να παίζουν σε τουρνουά. Ήταν δύσκολο να φανταστώ το Γαλλικό Όπεν χωρίς τον Ναδάλ. Ελπίζω να τον δω του χρόνου εδώ και να είναι 100% έτοιμος”.


Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και πρωταθλητής του US Open 2022, μίλησε στον Άλεξ Κορέτσα για λογαριασμό του Eurosport, παρουσιάζοντας μια πιο ανθρώπινη εκδοχή.

“Είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Όταν θέλω να ξεφύγω από το τένις, περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Απλά βρίσκομαι με τους ανθρώπους που αγαπώ, μιλάμε και νιώθω άνετα. Είναι πολύ απαραίτητο για μένα”

Για τη συμμετοχή του στο Γαλλικό Όπεν, είπε: “Αυτό το τουρνουά είναι πολύ ξεχωριστό για τους Ισπανούς. Είναι ένα τουρνουά που θέλω να τα πάω καλά και να κερδίσω μια μέρα. Πέρυσι έπαιξα σε υψηλό επίπεδο, έφτασα μέχρι τα προημιτελικά και φέτος έχω έρθει με μεγαλύτερη επιθυμία και κίνητρο. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και προπονούμαι σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά”

 


tennis24.gr