Αν μιλούσαμε πριν δυο μήνες τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο με τα επιτεύγματα του στην Ανόρθωση είχε κερδίσει άπαντες εντός και εκτός ομάδας.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει ένα μούδιασμα στην ομάδα της Αμμοχώστου και ο Γκαγιέγο με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ αλλά και κάποιες κακές παρουσίες που είχε η «Κυρία» άρχισε να χάνει έδαφοςΑκόμη και φίλοι της ομάδας που ήθελαν την παραμονή του κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον προπονητή, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αν παραμείνει μέχρι τότε κανονικά στον πάγκο της ομάδας ή αν θα αποχωρήσει.

Σίγουρα, στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, αν και εφόσον υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας, ο Γκαγιέγο δεν μπορεί να έχει τις ίδιες απαιτήσεις που είχε όταν έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις.

Ειδικά με την ομάδα να είναι εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μόνο με την έξοδο στην Ευρώπη η Ανόρθωση θα μπορέσει να σώσει την σεζόν και να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Στο χέρι του Ισπανού κόουτς είναι να καταφέρει να κερδίσει ξανά όλους στην «Κυρία», να αυξήσει εκ νέου τις μετοχές του μέσα από τα αποτελέσματα και να μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Αν τα καταφέρει να δώσει ξανά στην Ανόρθωση την φλόγα που λείπει εδώ και μερικά παιχνίδια, τότε θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Για την ώρα ο «El Professor» βρίσκεται σε μία περίοδο κρίσης και οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του.



gazzeta.gr