Συνήθεια αποτελεί πλέον η αποκάλυψη του πρώτου των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Στον Πύργο Ηλείας, στο 2ο Ενιαίο Λύκειο, η Άντα Μυλωνά συγκέντρωσε 19.640 μόρια, καθώς έγραψε 20 σε Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, και στην Έκθεση 18,2.

Η μαθήτρια μίλησε στο MEGA για την επιτυχία της.

«Το βασικό ήταν ότι δεν είχα αφήσει κενά από τα προηγούμενα χρόνια. πάντα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες και διάβαζα συστηματικά από μικρή ηλικία. Το γεγονός ότι η μαμά μου είναι μαθηματικός, βοήθησε ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

Για την σχολή που θέλει να περάσει:

«Έχω κάποιες σχολές που καλύπτουν τα ενδιαφέροντά μου, αλλά θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Σκέφτομαι την Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο, το Μαθηματικό ή το Χημικό», αποκάλυψε η μαθήτρια.

Δεν είχα ιδιαίτερο άγχος μέσα στη χρονιά όσο την ώρα της εξέτασης. Είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία η τελική εξέταση αλλά το αντιμετώπισα. Έβρισκα και λίγο χρόνο να χαλαρώνω. Πάντα μου άρεσαν τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Χημεία. Θέλω να ασχοληθώ με τις φυσικές επιστήμες, κυρίως με τα Μαθηματικά. Τώρα χαλάρωση μέχρι να δώσω που θα περάσω», ανέφερε κλείνοντας η Άντα Μυλωνά.megatv.com