Την πρώτη του νίκη στη φετινή grass season, έστω και σε ματς προπονητικού χαρακτήρα, πανηγύρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Φρανσίς Τιάφο με 6-3, 3-6, 10-7, στο κλαμπ του Hurlingham στο Λονδίνο.

Ο 36χρονος Σέρβος, που φέτος μετρά δύο διαδοχικές κατακτήσεις Grand Slam διοργανώσεων και ευελπιστεί για την τρίτη συνεχόμενη, δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα τουρνουά στο χόρτο πριν το 3ο Major της χρονιάς, και θέλει να εντείνει την προετοιμασία του, για να βρεθεί στον κατάλληλο και απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας, ενόψει Wimbledon.

Αντίθετα, ο 25χρονος Αμερικανός κατέκτησε το ATP 250 τουρνουά στην Στουτγκάρδη πριν δύο εβδομάδες, ξεκινώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν του στο γρασίδι, ενώ αγωνίστηκε και στο Queen’s την περασμένη εβδομάδα, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του στον 2ο γύρο.

Το παιχνίδι το απόλαυσε αρκετός κόσμος στις εξέδρες του Hurlingham Club, ενώ και οι δύο τενίστες το διασκέδασαν, μιας και το κλίμα ήταν πιο χαλαρό και ευχάριστο. Αμφότεροι θα μάθουν σήμερα τους πρώτους τους αντιπάλους, μιας και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της διοργάνωσης.




tennis24.gr