Ένα από τα πρόσωπα της αθλητικής επικαιρότητας είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκη. Μετά την ανακοίνωση της Απόλλων Ladies, όπου ζήτησε την άμεση παραίτηση του, υπάρχουν συνεχώς επαφές, διαβουλεύσεις, μεταξύ «μελών» του «κυανόλευκου» συλλόγου της Λεμεσού.

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, μίλησε με τον πρόεδρο του σωματείου του Απόλλωνα, Γιώργο Αθηνή, τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκο Κίρζη, με τον καθένα να έχει τις δικές του θέσεις, απόψεις περί αυτού του ζητήματος. Έγιναν και συνεδρίες, ενώ αφέθηκε να νοηθεί ότι μετά τις μέρες του Πάσχα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Πάντως, το θέμα Φοίβου Βάκη απασχολεί και αρκετό κόσμο, ο οποίος είτε με μηνύματα και παρεμβάσεις σε αθλητικές εκπομπές, είτε σε συζητήσεις σε αθλητικά στέκια της Λεμεσού, παραθέτουν τα δικά τους σχόλια και απόψεις εάν πρέπει να παραιτηθεί από την ΚΟΠ ή όχι ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα.

Οι περισσότεροι, βέβαια, εστιάζουν την άποψη τους ότι από τη στιγμή που έστω και ένα… κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου που εκπροσωπεί στην ΚΟΠ ο Φοίβος Βάκη είναι εναντίον του και ζητά την παραίτηση του, το πιο σωστό θα ήταν ο ίδιος μετά από τόσα χρόνια να παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον.

Το ότι η ανακοίνωση της Απόλλων Ladies έριξε αρκετές μπηχτές και άφησε υπονοούμενα για το πως είναι εκπρόσωπος του Απόλλωνα στην ΚΟΠ ο Φοίβος Βάκη, σκορπάει προβληματισμό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Καπάκι… με την ανακοίνωση της Απόλλων Ladies ήρθε η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα, όπου ζητά και αυτός από μέρος του την άμεση παραίτηση Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ. Συν αυτού και η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, όπου αρκετά μέλη πάνε με τη θέση της Απόλλων Ladies, ενώ συζητώντας και κανείς με επιφανείς ή πρώην παράγοντες του Απόλλωνα θα διαπιστώσει την ίδια θέση, άποψη, ότι για το καλών όλων θα πρέπει να αποχωρήσει από γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος του συλλόγου ο Φοίβος Βάκη.

Η λογική αυτό λέει για αρκετούς Απολλωνίστες ότι ο Φοίβος Βάκη ότι είχε να δώσει το έδωσε στην ΚΟΠ και ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει. Ο ίδιος, όμως, από τη στιγμή που δεν έχει πάρει την τελευταία λέξη από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, ο οποίος φαίνεται να τον στηρίζει για τα καλά, μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται πρόθυμος να πράξει κάτι τέτοιο, να παραδώσει την καρέκλα. Θα… λυγίσει στην πίεση που δέχεται από αρκετούς Απολλωνίστες, μιας και το γυαλί έχει ραγίσει προς το πρόσωπο του, ή δεν θα υπολογίσει μία αντίδραση και θα παραμείνει στο πόστο του στην ΚΟΠ; Η οριστική απάντηση σε μερικές μέρες.



gazzeta.gr