Το εγκώμιο του Εχσάν Χατζισαφί πλέκουν οι συμπατριώτες του με αφορμή την ένταξή του στις προπονήσεις της Εθνικής του Ιράν έπειτα και από την επιτυχημένη σεζόν που είχε με την ΑΕΚ.

Ο Εχσάν Χατζισαφί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΑΕΚ στην πορεία της για το νταμπλ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους για 1+1 χρόνια. Ο 33χρονος Ιρανός μπακ εντάχθηκε χθες στις προπονήσεις της Εθνικής του ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων του Ιουνίου και αποθεώνεται από τον Τύπο της χώρας για τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε.

«Ο αρχηγός με τα δύο τρόπαια στο Ιράν», αναφέρει η ιστοσελίδα Varzesh3 για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας του Ιράν, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με την επιστροφή του στην Τεχεράνη.

«Ο Χατζισαφί που ήταν από τους βασικούς πυλώνες στης Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ διατήρησε τη θέση του παρά την αλλαγή προπονητή στο Ιράν με τη συνέπεια που είχε και την πρόοδο που έδειξε παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ», συμπληρώνει το δημοσίευμα που κάνει λόγο επίσης για τη μεγάλη εμπειρία που προσθέτει η παρουσία του στην ομάδα του Ιράν.

Μάλιστα στο περιθώριο των προπονήσεων της Εθνικής του ομάδας, ο Χατζισαφί ανέφερε για τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ: «Όταν επέστρεψα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ομάδα μου ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Εθνική ομάδα».gazzeta.gr