Καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal με τον Ματέο Γκαρσία το οποίο θα στείλει τον Αργεντίνο επιθετικό στο Μεξικό, στον Άρη ενισχύεται η ανάγκη άμεσης προσθήκης παικτών στα επιθετικά άκρα του.

Φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Ματέο Γκαρσία καθώς η μεταγραφική του σε ομάδα από το Μεξικό βρίσκεται βρίσκεται στην τελική ευθεία. Πληροφορίες θέλουν τις εμπλεκόμενες πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ξεκάθαρη πρόθεση να βρουν τη συμφωνία που θα στείλει τον Αργεντίνο επιθετικό στο Μεξικό.

Πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη υπό την έννοια ότι οι προθέσεις του Άρη για την πώληση του ποδοσφαιριστή φάνηκαν από τα τέλη της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ενέταξε τον Ματέο Γκαρσία στην transfer list της ομάδας και κινήθηκε προς την κατεύθυνση παραχώρησής του. Παράλληλα, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης για την υπογραφή νέου συμβολαίου καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αργεντίνος επιθετικός είχε αγωνιστεί στον Άρη τη σεζόν 2018-19 (ως δανεικός από τη Λας Πάλμας) για να ακολουθήσει η αγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2020. Στην τριετία που ακολούθησε αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια έχοντας εννιά γκολ και πέντε ασίστ. Φέτος χρησιμοποιήθηκε τόσο ως εσωτερικός μέσος όσο και στα επιθετικά άκρα, οπότε, σε περίπτωση οριστικής πώλησης του – και καθώς ήδη αποτελούν παρελθόν οι Χουάν Ιτούρμπε, Ράφαελ Καμάτσο – θα γίνει ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στα επιθετικά άκρα. Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν μόνο τον Λούις Πάλμα για τον οποίον επίσης γίνονται συζητήσεις για την πώλησή του.

gazzeta.gr